Известие

Collapse
No announcement yet.

термостат 166 2.4jtd

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• термостат 166 2.4jtd

Въпроса ми е термостата капсалован ли е.с целият корпус ли се купува или има възможност само елемента да се вземе.
    alfa 33 1,7 IE 89гд.[SIGPIC]
    alfa 33 1.7 IE 92гд.
    alfa 166 2.4jtd 02гд. 150к.с.
    lancia delta 1.9td 99гд.

Целия...
    166, 2.4 JTD'00

Comment

сега ще има много критики,но след една кана вино ето какво роди моята мисъл,костваше ми само 30 мин труд,20лв за термостата и 1л антифриз за доливане.
      Attached Files
      alfa 33 1.7 IE 92гд.
      lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

Що да има критики? Щом работи това е единствено важното.
        Оригиналният изтърбуши ли го?

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Колега този номер го има измислен много отдавна с термостат от Рено 5 май беше,но защо си правите експерименти незнам?

Comment

защо да са експерименти ,принципа на работа е един и същ.градусите отговарят ,поддържа си градусите ,вентилатурите си включват и изключват.И всеки знае че по скъпите коли са им по-скъпи резервните части.Устройството на термостата е един и същ само корпуса е голям.

---------- Post added at 17:53 ---------- Previous post was at 17:50 ----------

той и така си беше постоянно отворен защо да се занимавам с него,ако шях да го изтърбушвам щях да го сменя с оригинален
            alfa 33 1.7 IE 92гд.
            lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

А дали и местоположението му не от значение,замисли се върху това?

Comment

аз питам ли те що си си ремапнал колата,съединителя ти няма ли да замине по-бързо,и къде е термостата на другия край на водното съединение.аз си гледам мойта кола и за се га всичко и е наред.
                alfa 33 1.7 IE 92гд.
                lancia delta 1.9td 99гд.

Comment

На моята 156 го побългарих с термостат от рено 5. Евтино и лесно за смяна. Две години и около 30к километра никакви ядове.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

По спокойно го раздавал колега,свободен си да правиш каквото си искаш с колата,все пак е твоя и никъде не съм те питал защо си решил да ползваш термос от ренде?

Comment

Аз в първия момент помислих че е разкапсулован оригиналния а то в маркуча ... тъкмо мислих да питам как е било със смяната, че там е тегава работата.Аз се видях в приключение то един топлообменик то тръби то чудо.По бързо смених радиатора на парното от тоя идиотски термостат.Инъче идеята е показна и всеки сам си решава
                      Mercedes Benz S Class 3.2i 2004
                      166 2.4 JTD '02
                      164 2.5 TD '98 ex
                      Човешко е да се греши, но за да се объркат съвсем нещата е необходим компютър.

Comment

Working...
                      X